tisdag 24 augusti 2010

På plats

Efter hektiska moving in dagar åkte Sumit iväg på jobbtour till LA, Mexiko och San Fran, och jag passade på att hälsa på Ma och Pa i Vancouver ett par veckor. Nu är vi tillbaka och efter ännu en "arbetshelg" är vi ganska mycket på plats här i Buckhead:



I fredags dök varken internet/digital-tv-killen eller tvättmaskin/torktumlar-killen upp på utsatta tider (eller överhuvudtaget). Men i söndags kom internet/tv-killen så nu har vi uppkoppling (hurra!) och typ 250 HD kanaler med DVR så att vi aldrig mer behöver se på reklam. Med uppkopplingen försvann alla mina ursäkter så nu är det snart dags för back-to-school. I helgen köpte vi pennor och anteckningsblock på Target så nu är jag redo för skolstart på måndag.

I helgen hann vi också med att luncha med ett gäng svenska tjejer - genom Emmas kompis Louise. Alla killar bangade i sista stund men Sumit verkade inte ha ngt emot en tjejlunch och två av damerna (Clara 7 månader och Ella 6 månader) blev särskilt förtjusta i honom. Igår kväll invigde vi också communityns (våga inte kalla det en "building", det är en "community") pool och gym. Båda fick bra betyg.

Sen stack vi över till favoriten Yogurberry för en frozen yogurt. Och det var, om inte svalt, i alla fall rätt skönt, att sitta ute en stund.

Vi känner oss alltså rätt inflyttade nu och det är superskönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar