måndag 1 november 2010

Sumits första Halloween

Sumits allra första Halloween firades med pumpa ;-) och ståt.

Rasta-mannen
The Swedish Chef

















Vi bakade pumpa-cupcakes med cream cheese frosting. Vi fixade costumes - Sumit fick rastaflätor och jag var kock. Sumit gjorde en jack-o-lantern och jag kokade pumpasoppa och lagade pumparisotto (förvisso dagen efter Halloween, men ändå).

Pumpa-cupcakes med cream cheese frosting
Och på självaste Halloween-kvällen var vi med min gravgympekompis A hos hennes föräldrar som bor ganska centralt i midtown. I ett förortigt villaområde med stora hus med stadens skyskrapor runtomkring. På Halloween spärrar polisen av några gator i området så att barnen kan springa fritt mellan husen. Vi åt pizza, delade ut godis till alla söta små (och några lite större) utklädda barn, och satte sen på oss våra costumes och gick en vända och tittade på barnen och de dekorerade husen. A var utklädd till peanut m&m - lite kul med gravidmage. Hon hade funderat på att vara gravid nunna vilket ju hade varit superroligt, men de är katoliker så hon vågade inte...

Det var jätteroligt att se alla barn helt sockerhöga och överlyckliga - jag kan verkligen komma ihåg precis hur roligt det var att trick-or-treata.

A delar ut godis
Ett av de dekorerade husen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar